Wie, wat & waar?

Hallo, ik ben Ellen!

Ellen Milliau

Hallo, ik ben Ellen Milliau. Ik ben geboren op 28 september 1990. Mijn grootste passie is zorgen voor kinderen. Ik heb mijn diploma kinderzorg behaald op het Technisch Instituut Sint-Carolus in 2010. Daarna ben ik direct beginnen werken in de kinderopvang. Na 6 jaar ervaring is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, en open ik mijn eigen kinderopvang.

Ontdek waar wij voor staan

Bij 't Boeleke zijn de ouders de belangrijkste schakel in het verwerven van inzichten in de leefwereld, de gewoontes en het ritme van hun kind. Vandaar dat wij het nuttig vinden om bij de eerste contacten met de ouders (de inschrijving), zoveel mogelijk informatie te geven omtrent het reilen en zeilen binnen de opvang. Het is in ieders belang dat wij de kindjes die ons toevertrouwd worden, zo goed mogelijk helpen te ontwikkelen in hun eigenheid. Daarbij vinden wij een goeie verstandhouding met de ouders uiterst belangrijk. Wanneer ouders blijk geven van bepaalde noden of tekorten, proberen wij in onderling overleg een oplossing te vinden.

Waar en wat?

't Boeleke is gelegen aan de Heidebaan 117, te Sint-Niklaas en is gemakkelijk te bereiken via de N70 of E17. Ons kinderdagverblijf beschikt over een zeer lichte en aangename speelruimte. Verder zijn er aangepaste rustruimten, waar iedereen over zijn eigen bedje beschikt, een keuken waar dagelijks vers gekookt wordt en een grote afgesloten tuin met dieren hoekje. Wij beschikken over een capaciteit van 16 kindjes per dag. U kan ons altijd bereiken voor meer informatie omtrent inschrijvingen en andere informatie.

Website made with by